O nama

IN-EXPORT D.O.O. je porodična firma iz Inđije osnovana 1993. godine sa ciljem dugoročnog poslovanja. Porodica Banić uspela je da od male prodavnice od 30m2 stvori uglednu firmu za koju je dovoljno reći IN-EXPORT. Osnovna delatnost je prodaja bele tehnike, malih i velikih kućnih aparata, rasvete i ostalih aparata za domaćinstvo.

Kontakti širom Srbije , bliski i dugoročni poslovni odnosi vodili su ka širenju asortimana. Direktne saradnje sa velikim dobavaljačima kao što su Bosch, Gorenje, Beko, Vox, Fox, Philips, Braun, Rowentta…omogućavaju nam zastupljenost na tržištu po konkurentnim cenama.

Preduzeće u svom vlasništvu poseduje 1200m2 sopstvenog prostora kao i ljudski potencijal što je svakako nešto na čemu radimo, jer bez bez kvalitetnih ljudi, pravog tima nema uspeha. Naš tim čini 30 ljudi koje pored trgovaca i vozača čine i visokokvalifikovanih ( inženjera, elektro tehničara, ekonomista, marketing stručnjaka i biznis savetnika).

Prodavnice u Inđiji, Staroj Pazovi, Novim Banovcima i Batajnici nude širok asortiman. Ljubazno osoblje je uvek tu da pruži neophodne informacije kako bi ispunili osnovni cilj trgovine – zadovoljne kupce. Mi smo tim i samo timskim radom očekujemo još veću zastupljenost na tržištu.

U okviru širenja investicija 2007. godine sagradili smo luksuzno opremljen poslovno – stambeni prostor – danas prodajni salon Gorenje u kom se nalazi kompletan asortiman luksuznih, visoko kvalitetnih uređaja za domaćinstvo marke Gorenje kao i Gorenje kuhinje.

Od nedavno smo bogatiji za još jedan prostor, pored prodajnog salona Gorenje za koji imamo u planu nove investicije.